top of page

APPLE

 

 

Tevredenheidsgaranties van GSMMAKEN.NL
 Zonder afspraak binnenlopen
 Direct reparatie 
  6 maanden garantie
 Behoud van data
✓ Gratis glasprotector t.w.v €10,-

Mobile Today Zwolle expert in iphone & overige reparatie

Mobile Today is expert in het repareren  van diverse soorten smartphones. U kunt bij Mobile Today terecht voor reparatie van onder andere de merken Apple, Samsung, Huawei en Sony. 

Mobile Today in Zwolle heeft jarenlange ervaring met de reparatie van iPhones en andere smartphones. Uw telefoon is daardoor niet alleen in goede handen, wij weten door onze ervaring ook wat veel voorkomende reparaties kosten. Deze kennis hebben wij overzichtelijk op onze website staan zodat u vooraf goed kunt inschatten wat een reparatie u gaat kosten.

Dat uw telefoon kapot is, is al vervelend genoeg. Daarom maken wij de reparatie van uw smartphone bij Mobile Today zo gemakkelijk mogelijk. U kunt uw smartphone op twee manieren aanbieden voor reparatie: breng uw telefoon langs in onze vestiging in Zwolle of stuur uw smartphone op per post. Als u uw telefoon langsbrengt in onze winkel is deze normaal gesproken binnen 1 uur gerepareerd. Wilt u uw smartphone opsturen? Neem daN contact met ons op 038-4544123

Service kiest u voor Mobile Today dan belonen wij u met goede service. Zo sturen wij uw iPhone of andere te gratis retour na de reparatie, uw telefoon is snel gerepareerd en de reparaties van Mobile Today zijn zeer scherp geprijsd.

Al heel veel voorbij zien komen in 10 jaar
Met 10 jaar ervaring heeftMobile Today al heel veel reparaties uitgevoerd en veel (kapotte) onderdelen voorbij zien komen. Met stip op nummer 1 staat het scherm. Maar ook andere onderdelen geven het voortijdig op. Zo zijn de zogenoemde thuisknop van de iPhone en de aan- en uitknop van telefoons onderdelen die veel worden vervangen.

Reparaties in eigen hand
De meeste smartphone reparaties die bij Mobile Today worden aangeboden voor reparatie worden ‘in huis’ gerepareerd en gaan niet naar een externe reparateur. Het voordeel daarvan is dat wij de reparatie volledig in eigen hand hebben en de reparatie snel kunnen uitvoeren.

Telefoonhoesjes
Naast de reparatie van kapotte smartphones kunt u bij Mobile Today ook terecht als u op zoek bent naar een telefoonhoesje. Wij hebben veel keus voor tal van modellen.

Smartphone kapot of op zoek naar een telefoonhoesje? Wij helpen u graag verder!

bottom of page